Kategorier
Nyheter

Ny glans i vår älskade replokal

Hej kära medlemmar och följare av Midvinterton!

Sång, harmoni, passion – dessa ord representerar kärnan i vår kör, Midvinterton. Men precis som vår musik behöver en vacker och resonansrik plats att blomstra i, behövde vår älskade replokal lite kärlek och omsorg. Och vem bättre att vända sig till för detta än experterna på renovering Strängnäs, nämligen XAB.

När vi först insåg att vår replokal började visa ålderstecken var vi förstås bekymrade. Lokalen har varit hem till otaliga minnen, skratt, tårar och framför allt, vacker musik. Att hitta rätt team som skulle förstå värdet av denna plats, samt kunna ge den ny glans utan att förlora dess själ, var avgörande.

När vi tog kontakt med XAB blev vi genast imponerade av deras förståelse och känsla för projektets kulturella och emotionella värde. De insåg att lokalen var mer än bara väggar och tak; den var ett vittne till vår körhistoria.

XAB:s team kom med fantastiska lösningar för att förbättra akustiken, belysningen och allmänna komforten i lokalen. De valde material och design som inte bara var funktionella, utan också estetiskt tilltalande. Medan renoveringen pågick, kunde vi se hur varje penseldrag och varje spik var fylld med omsorg och precision.

Efter renoveringsarbetet är lokalen nu ljusare, mer välkomnande och framför allt, akustiskt överlägsen. Våra röster lyfter nu i en plats som matchar den skönhet och kraft som vi strävar efter i varje framförande.

Ett stort tack till XAB för att de hjälpte oss att återställa och förbättra vårt älskade rum. För alla där ute som söker expertis inom renovering, kan vi helhjärtat rekommendera XAB. De förstår inte bara tekniken bakom renovering, utan också det emotionella värdet av de platser de arbetar med.

Det är något vi gärna lyfter fram och belyser och vi är tacksamma för att du orkat läsa så här långt. Vi önskar dig en fortsatt fin höst.

Här är till många fler år av sång och harmoni i vår förnyade replokal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *