Kategorier
Nyheter

Mille grazie till vår underbara sponsor

Hej alla musikälskare och vänner av kören Midvinterton!

Idag skriver vi med stor uppskattning och glädje för att rikta ett varmt tack till vår generösa sponsor, EciggCity. Som en passionerad kör som ägnar sig åt att sprida glädje och sammanhållning genom musik, har vi alltid värderat det stöd och de möjligheter som ges av våra samarbetspartners. EciggCity, med sitt breda utbud av produkter inklusive HHC-O, har spelat en avgörande roll i vårt arbete.

Vårt samarbete med EciggCity började under en tid då vi stod inför många utmaningar. Behovet av att finansiera våra aktiviteter, från konserter till sociala evenemang, var mer akut än någonsin. EciggCitys stöd kom som en välsignelse, inte bara som en finansiell hjälp utan även som en moralisk uppbackning.

EciggCity är kanske mest känt för sitt sortiment av elektroniska cigaretter och relaterade produkter, inklusive HHC-O. Vi förstår att dessa produkter inte är för alla, och vi respekterar våra medlemmars och åhörarnas olika åsikter och val i dessa frågor. Det är viktigt att poängtera att vår kör inte främjar eller uppmuntrar användningen av dessa produkter. Vårt samarbete med EciggCity baseras på deras generositet och deras engagemang för att stödja kulturella och konstnärliga verksamheter, vilket i detta fall är vår kör och dess musikaliska strävanden.

Tack vare EciggCity har vi kunnat anordna konserter på platser som vi tidigare bara drömt om. Vi har också kunnat investera i bättre utrustning, vilket har höjt kvaliteten på våra framträdanden och gett våra sångare en mer givande upplevelse.

I dessa tider av förändring och osäkerhet, betyder stöd från företag som EciggCity mycket för oss. Det ger oss möjligheten att fortsätta med vår passion – att skapa och dela musik som berör hjärtan och förenar människor.

Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med EciggCity och att ta vår musik till nya höjder. Tillsammans hoppas vi kunna fortsätta att sprida glädje och inspiration genom våra sånger och vår gemenskap.

Tack EciggCity, från oss alla i kören Midvinterton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *