Kategorier
Nyheter

Festival med glamping

Nu har vi en nyhet att berätta för alla er fans av Midvinterton festival. Något som många tänker på när de hör namnet festival är ju att sova i tält, bland gräs, lera och allmänt spartanska förhållanden. Och det kommer vi såklart att fortsätta erbjuda plats för på Midvinterton.

Men något som är nytt är att vi också öppnar ett nytt område för övernattning där det sker med så kallad ”glamping”. Det är en sammansättning av orden glamour och camping och betyder i runda slängar helt enkelt en mer glamourös camping.

På vår glamping kommer vi att erbjuda boende i nybyggda hyddor med vissa bekvämligheter. Det kommer också finnas en gemensam omklädningsdel där vi även har en relax med ångbastu, badtunna och andra bekvämligheter som gör att gästerna kan lyxa till det lite.

I hyddorna sover våra gäster skönt på varsin ställbar säng vilket är klart mycket lyxigare än vad de flesta festivaldeltagare är vana vid. Men vi bakom Midvinterton tror att detta är ett bra sätt att locka nya besökare som vill lyssna på musik och njuta av spelningar men kanske inte är lika öppna för att bo på en traditionell camping med tält och sovsäck, stormkök och utedass.

Vi hoppas att glampingen kommer att bli en succé och vi vill givetvis att hyddorna ska bli fullbokade. Inte bara under själva festivalen utan hela sommaren. Även när det inte är en festival som pågår fungerar våra glampinghyddor alldeles utmärkt för den som vill komma bort från storstadens stress och njuta av naturens lugn samtidigt som man vill kunna njuta av lyx och bekvämligheter.

För den som letar efter något sådant är glamping den perfekta semesterformen.

Information om när glampingen öppnar och när det går att börja reservera platser på glampingen till nästa års festival kommer ut på vår hemsida senare under säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *