Sista-minuten-julklappstips :: Biljetter till Midvinterton!

Här kommer ett härligt sista-minuten-tips till dig som fortfarande letar julklappar : Nu är biljetterna till 10-års jubilerande Midvinterton släppta och vi presenterar stolt vår första akt ::

Ulrika Bodén med Ahlberg, Ek & Roswall.
Ulrika Bodén är en mångsidig folksångerska som med sin både skira och kraftfulla röst är verksam i såväl traditionella som nyskapande sammanhang. De ångermanländska visorna löper som en röd tråd genom Ulrikas musicerande. Många av dem har hon lärt av gamla människor i sina hemtrakter och hon söker ständigt efter fler sånger att väcka liv i.

Till Midvinterton kommer hon med favoritmusikerna Ahlberg, Ek & Roswall. Trion har med sitt bländande samspel, fantasifulla arrangemang och omsorgsfulla repertoar etablerat sig som en uppskattad och dansant akt på den svenska folkmusikscenen. I deras musik finns influenser av både pop och barock, en stor klanglig bredd och ett alldeles oemotståndligt sväng.

Tillsammans skapar dessa musiker en konsert med mycket energi och stort lyssnande, vackra sånger och intensiva låtar. Det blir musik ur både trions och Ulrikas repertoarer, varav flertalet låtar är från Ulrikas nya skiva där trion medverkar som gäster.

www.ahlbergekroswall.se
www.ulrikaboden.se

Fler akter släpps under julledigheten så håll utkik.

Du köper dina finfina festivalbiljetter via nortic.se eller via Biblioteket i Olofström.

Ulrika-och-AER-768x639