Info

 

 • Arrangörer
  Arrangör för festivalen är föreningen Midvinterton. Till sin hjälp har föreningen flera samarbetspartners och bidragsgivare. Läs mer om dessa under “Arrangörer” ovan.
 • Artister/Gästande grupper
  Mer om gästande grupper och artister kan du läsa under rubriken “Program och medverkande” ovan. Vill du spela? Skicka ett mail till info@midvinterton.se.
 • Biljetter 2017
  Biljetter kostar 200 kr/pers på förköpet och 250 kr i dörren. Skolungd. t o m 19 år går in gratis och för dem mellan 19 och 25 år så är det finfint pris på 100 kr på förköp och 150 kr i dörren. Läs mer om var du köper dina biljetter här
 • Boende & Mat
  Folkets Hus ligger i samma byggnad som First Hotel och dess restaurang.
  Förutom i restaurangen kommer det även att finnas fikaförsäljning, korv med bröd, varma mackor och godis i Klockrike.
  Välkomna! Önskar du annan form av boende finns det t.ex. vandrarhem i närheten, se www.visitolofstrom.se för mer info.
 • Förköp
  Förköp gör man  på Olofströms Bibliotek (0454 93699) och via internet på Nortic.
 • Kurser/Workshops
  Det går några kortkurser på lördagen innan festivalen börjar för den som vill förkovra sig lite extra. Info om dessa finns under rubriken “Kurser“.
 • Plats
  Platsen är Folkets Hus i centrala Olofström. Folkets Hus ligger i samma byggnad som First Hotel och Biblioteket. Enklast att hitta hit är att söka på eniro.se, hitta.se, eller liknande tjänst, gå in på First Hotels hemsida eller helt enkelt köra in i Olofström och leta sig fram. Det är en stor byggnad, mitt i centrum vid ån. Adressen är Östra Storgatan 24.
 • SWISCH
  Ja, du kan betala med SWISCH i entrén till festivalen och i fiket (på nummer 123 613 09 26)
 • Tillgänglighet
  Festivalen sker i Folkets Hus och First Hotels Restaurang Olofström. Det går enkelt att ta sig mellan lokalerna med rullstol eller annat hjälpmedel och alla lokaler är i samma plan. Handikapptoalett finns. Hörslinga finns i Dahlian(stora konsertlokalen) men inte i lokaler med temporärt uppbyggd scener. Parkering finns i anslutning till lokalen.
  För övriga arrangemang under året hänvisar vi till tillfällig information om dem beroende på plats samt kommuns kalender och information.
  Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@midvinterton.se om du har frågor.